Naturalne wsparcie układu odpornościowego? Babka jajowata wkracza do akcji!Ziołolecznictwo i naturalne wspieranie odporności to najlepszy sposób na zachowanie dobrego zdrowia i zbudowanie odporności.Czytaj więcej
Słodkie i słone inspiracje na wykorzystanie pasty pistacjowej w kuchniPasta pistacjowa to pyszny produkt, który potrafi urozmaicić ogromną ilość dań. Oprócz tego niesie ze sobą bogactwo cennych witamin i minerałów.Czytaj więcej
5 przepisów na wykorzystanie pasty Tahini od Krukam!Tahini to po prostu nazwa pasty sezamowej, którą uzyskuje się poprzez zmielenie ziaren sezamu z dodatkiem oleju lub oliwy.Czytaj więcej
Różnice pomiędzy solą kala namak a zwykłą solą – która jest lepsza dla Twojego organizmu?Mogłoby się wydawać, że każda sól kuchenna jest identyczna. W końcu z chemicznego punktu widzenia jest to głównie ta sama substancja – chlorek sodu (NaCl). W rzeczywistości okazuje się jednak, że rodzajów soli spożywczej jest znacznie więcej.Czytaj więcej