Napoje, soki, syropy
Ekologiczne soki owocowe i soki warzywne BIO to wysokiej jakości wyroby, które uzupełnią codzienną dietę o dużą porcję naturalnych witamin i składników mineralnych niezbędnych do właściwego funkcjonowania organizmu.
Jak powstają ekologiczne soki?
Powstają one metodą tłoczenia na zimno ze starannie wyselekcjonowanych warzyw i owoców pochodzących z upraw oraz sadów ekologicznych (produkty te są wolne od pestycydów i pozostałości nawozów sztucznych).
W jaki sposób ekologiczne soki są pasteryzowane?
Soki są pasteryzowane w tradycyjny sposób, co zapewnia trwałość, a jednocześnie nie niszczy naturalnych składników odżywczych, pozwala zachować piękny odcień, smak i zapach przywodzący na myśl świeże warzywa, owoce oraz zioła. Ekologiczne soki dodają energii, a duża zawartość naturalnego błonnika pochodzącego z miąższu pozytywnie wpływa na metabolizm. Soki owocowe doskonale zastąpią gazowane napoje, colę czy herbatę.
Jakie właściwości wyróżniają soki z naszej oferty?
W ofercie posiadamy pyszny sok żurawinowy, który pomaga oczyścić nerki, zapobiega wzdęciom i jest naturalnym lekiem na przeziębienie. Polecamy również sok z wiśni zawierający pektynę pozwalającą obniżyć poziom cholesterolu we krwi oraz sok z jagód leśnych, malin, czarnej porzeczki, dzikiej róży, borówki czy czarnego bzu. Można u nas nabyć także egzotyczny sok z jagód goi, jagody acai lub aronii oraz naturalny sok z pokrzywy oczyszczający organizm z toksyn i dostarczający dużą dawkę żelaza. Wybierz swój własny smak soku i ciesz się jego aromatem oraz właściwościami.
- 1
- 2